menu

description Сервіс Діловод або Dilovod - український онлайн сервіс для ведення бухгалтерського та оперативного обліку.

Сервіс розрахован на малий та середній бізнес.
Загальний огляд сервісу на нашому сайті за посиланням

description Хорошоп - створи свій інтернет-магазин швидко і легко

Хорошоп - українська платформа швидкого та зрозумілого запуску інтернет-магазинів.
Щоб отримати нашу консультацію у подальшій роботі з платформою, зареєструйтесь за посиланням .

Наш власний досвід переходу з Бітрікс на Хорошоп

description Хорошоп - якісна заміна Бітрикс24

Аналоги систем бухгалтерського обліку 1С:Підприємство та BAS? ᐈ ⋆ IT-компанія Розумний кубик Чим можна замінити програми 1С:Предприятие и BAS. ➥ kubik.com.ua як працювати з програмою 1с, 1с заборонено в україні, заборона 1с в україні, заборона 1с, 1с в україні, чим замінити 1с, заборона використання 1с в україні, аналоги 1С, 1С:Предприятие, аналоги BAS, 1С в Україні, Аналоги 1с, аналоги 1с, чем заменить 1с, 1с в Украине

Аналоги систем бухгалтерського обліку 1С:Підприємство та BAS?

2023-01-02 Автор: Миропольський Євген

Програми 1С:Предприятие та BAS активно використовуються українськими підприємствами, займають великий відсоток ринку облікових систем, особливо в сегменті систем для бухгалтерського обліку. Потреба в альтернативах і недоліки монополіста відомі давно, і з початком війни потреба потреба позбавитсь залежності від російського програмного забезпечення стала нашим завданням.

Це не означає, що потрібно термінове змінювати систему, яка працює і задовольняє потреби бізнесу, але треба розуміти що в персективі 1-3 роки використовувати 1С буде все складніше, а при деяких обставинах може стати взагалі неможливим. В статті за посиланням було розглянуто чи є правомірним та безпечним використовувати зараз программи BAS та 1С.

Надалі будуть дуже сумнівними будь-які інвестиції часу та коштів в розвиток існуючої системи на платформі 1С, тому будь якому бізнесу та фахівцям які відповідають за системи автоматизації, треба вивчати та розглядати аналоги і знаходити для себе оптимальний шлях, коли та на, що замінювати 1С або BAS. Якщо підготуватися заздалегідь, то від переходу можно навіть отримати вигоду, за рахунок покращення процесів, опанування нових технологій та знань або скорочення витрат на майбутню підтримку. Війна стала каталізатором для всіх і компанії розробники програмного забезпечення для обліку не стали винятком, попит на українську систему для обліку є і наші українські рішення також є або будуть найдені.

Перехід на нову систему для бізнесу можливо робити майже в будь який час, але для бухгалтера найкращим часом для переходу є січень та лютий, коли здана звітність за попередній період і починається облік в новій системі. Ми пропонуємо вам розглянути два доступних українських сервіса Dilovod та BookKeper для бухгалтерського обліку. Обидва сервіса працюють в хмарі, не потребують і не дозволяють робити складних доробок і вирішують усі стандартні задачі бухгалтерського обліку. Перехід на них потребує перш за все деякий час та натхнення, а не багато коштів. Вартість сервісів не дорожче, а в дяких випадках може бути даже меншою ніж підтримка вже існуючої системи 1С або BAS.

Сервіс Діловод або Dilovod - український онлайн сервіс для ведення бухгалтерського та оперативного обліку. Сервіс розрахован на малий та середній бізнес. Загальний огляд сервісу на нашому сайті за посиланням:
Для тестування сервісу необхідно зареєструватись на сайті dilovod.ua за посиланням.
Вартість сервісу від 450 гривень в місяць для ФОП або від 600 гривень в місяць для юридичних осіб.

Сервіс BOOKKEEPER Аналог базової версії 1С: Бухгалтерії.
Український онлайн сервіс, рекомендуємо для малих та середніх підприємств, де ключовим користувачем системи є бухгалтер.
Вартість ліцензій 295 грн/міс за користувача. Під час воєнного стану розробник зробив оплату добровільною.
Короткий огляд сервісу на нашому сайті за посиланням:
Посилання вебінар для користувачів.
Зареєструватися та протестувати систему можна за посиланням.

Доречі, ми також вирішили перейти на нову систему бухгалтерського обліку з 01.01.2023.

Є питання щодо автоматизації обліку Вашого підприємства напишіть нам.

description Цикл статей з оглядом українського онлайн-сервісу для ведення управлінського, бухгалтерського обліку та складання звітності Dilovod

description Огляд сервісу
description Огляд складського обліку
description Огляд обліку торгівельного підприємства
description Огляд обліку виробничих витрат і випуску готової продукції (робіт, послуг)
description Заробітна плата та кадри

Наш власний досвід переходу з BAS на Діловод

Всі авторські статті >>