menu

description Сервіс Діловод або Dilovod - український онлайн сервіс для ведення бухгалтерського та оперативного обліку.

Сервіс розрахован на малий та середній бізнес.
Загальний огляд сервісу на нашому сайті за посиланням

description Хорошоп - створи свій інтернет-магазин швидко і легко

Хорошоп - українська платформа швидкого та зрозумілого запуску інтернет-магазинів.
Щоб отримати нашу консультацію у подальшій роботі з платформою, зареєструйтесь за посиланням .

Наш власний досвід переходу з Бітрікс на Хорошоп

description Хорошоп - якісна заміна Бітрикс24

Діловод - онлайн сервіс з ведення обліку. Складський облік. Огляд⋆ IT-компанія Розумний кубик Огляд функціоналу складського обліку в програмі Dilovod. ➥ kubik.com.ua діловод, 1с в україні, чим замінити 1с, чем заменить 1с, аналог 1С, dilovod, dilovod склад, dilovod облік складу, dilovod облік товару, dilovod інвентаризація, dilovod аналіз товарів, dilovod переміщення товарів, dilovod відомість по складу, dilovod номенклатура товару, Аналоги 1с, аналоги 1с

Діловод або Dilovod - український онлайн сервіс для ведення бухгалтерського та оперативного обліку. Сервіс розрахован на малий та середній бізнес. Загальний огляд сервісу на нашому сайті за посиланням.

Для тестування сервісу необхідно зареєструватись на сайті dilovod.ua за посиланням.. Для отримання нашої допомоги введіть Промо-код "4325".

Огляд складського обліку

У функціоналі модуля складського обліку є такі можливості як :
• Облік у різних одиницях виміру, наборами;
• Не обмежена кількість складів і торгових точок;
• Різні види обліку: партійний, сортовий, за варіаціями товарів;
• Автоматизація процесів списання, оприбуткування, інвентаризації;
• Резервування товарів і матеріалів ;
• Швидкий пошук товарів за кодом;
• Робота зі сканером, штрих кодами;
• Шаблони документів (накладні, маркування) та друк етикеток, чеків;
• Контроль взаєморозрахунків із постачальниками;
• Можливість додавати кілька складових;
• Статистика руху товарів, ціноутворення.

Налаштування прав користувачів

Програма дає можливість налаштувати залежно від ролі користувача інтерфейс та рівні доступу до даних

Початкові залишки товарів

Програма Dilovod дозволяє завантажити номенклатуру товарів та ввести залишки по складу і ціни з файлу exel якщо діяльність Вашого підприємства вже ведеться. В режимі ручного введення залишків можна обирати рахунок обліку, склад на якому будуть розміщені залишки та валюту якщо ведеться валютний облік. Вартість залишків вказується по «Обліковій ціні» (собівартості) за усередненою ціною одиниці, яка впливає на баланс та фінансові результату підприємства.

Переміщення, списання товарів

При заповненні документів в програмі налаштовано автоматичний розрахунок вартості товарів які переміщуються або списуються. Вартість товару списується/переміщується за собівартістю, значення собівартість відповідає усереднений складській вартості товарів. Заповнюються документи за допомогою команди додати або підбора товару, списати/перемістити товари можливо зі складу, складу контрагента, підрядника або працівника.

Інвентаризація

Залишки по складу заповнюються на дату документу , інвентаризацію можна проводити по всій номенклатурі або по окремій групі товарів, є декілька варіантів заповнення табличної частини за допомогою сканера штрих кодів або за допомогою команди заповнити. Документ фіксує інформацію про фактичну кількість товарів і не корегує залишки по складу, для коригування залишків необхідно провести документ оприбуткування або списання. За допомогою контролю результатів можна створити необхідні документи.

Звіт «Аналіз запасів»

Для ефективного управління роботи складу в програмі Dilovod є звіт Аналіз запасів, він дозволяє розрахувати потребу товару, деталізує інформацію по складах, за допомогою звіту можна проаналізувати поточний залишок та собівартість товару. Dilovod дозволяє зберігати друковані форми документів, звітів, журналів документів та довідників у вигляді списку у форматі xlsx для подальшої обробки. Налаштування звіту можна зберегти в форматі Exel, PDF або CSV.

Діловод або Dilovod - український онлайн сервіс для ведення бухгалтерського та оперативного обліку. Сервіс працює з 2008 року і розрахован на малий та середній бізнес. Загальний огляд сервісу на нашому сайті за посиланням

Для тестування сервісу необхідно зареєструватись на сайті dilovod.ua за посиланням.

description Цикл статей з оглядом українського онлайн-сервісу для ведення управлінського, бухгалтерського обліку та складання звітності Dilovod

description Огляд сервісу
description Огляд складського обліку
description Огляд обліку торгівельного підприємства
description Огляд обліку виробничих витрат і випуску готової продукції (робіт, послуг)
description Заробітна плата та кадри

Наш власний досвід переходу з BAS на Діловод

Всі авторські статті >>