menu

description Сервіс Діловод або Dilovod - український онлайн сервіс для ведення бухгалтерського та оперативного обліку.

Сервіс розрахован на малий та середній бізнес.
Загальний огляд сервісу на нашому сайті за посиланням

description Хорошоп - створи свій інтернет-магазин швидко і легко

Хорошоп - українська платформа швидкого та зрозумілого запуску інтернет-магазинів.
Щоб отримати нашу консультацію у подальшій роботі з платформою, зареєструйтесь за посиланням .

Наш власний досвід переходу з Бітрікс на Хорошоп

description Хорошоп - якісна заміна Бітрикс24

Діловод - онлайн сервіс з ведення облікуᐈ ⋆ IT-компанія Розумний кубик Dilovod - онлайн сервіс для ведення бухгалтерського та оперативного обліку який можно важати повноцінной заміной програмам 1С та BAS для малих та середніх підприємств. ➥ kubik.com.ua діловод, Діловод, Деловод, Dilovod, аналог 1С, аналог BAS, онлайн бухгалтерія, зарплата, нарахування заробіиної плати, зарплата на підприємстві, як нарахувати зарплату, розрахунок зарплати, расчет зарплаты

Огляд нарахування заробітної плати у програмі Dilovod.

Нарахування заробітної плати у програмі Dilovod здійснюється автоматично на підставі даних, внесених до карток працівників та робочих графіків. Також можна задати індивідуальні параметри нарахування заробітної плати для кожного працівника, наприклад, кількість відпрацьованих годин, відсоток від продажів, розмір доплати за надурочну роботу тощо.

Перед початком розрахунку заробітної плати в програмі Dilovod необхідно внести данні працівника.
Для початку створюємо картку фізичної особи у довіднику Контрагенти. Данні в картку вносяться один раз не залежно від того, в скількох організаціях людина працює та скільки посад вона займає.
Після створення картки фізичної особи необхідно її додати у довідник працівників організації. В довіднику «Працівники» зберігаються дані про роботу співробітника: в якій організації він працює, на яких підставах та його табельний номер.
Якщо працівник займає дві посади - для нього створюємо дві окремі картки співробітника, якщо працівник працює на двох різних організаціях - для нього має бути створено дві картки у довіднику.

Картку співробітника можна створити у наказі про прийом на роботу.

Після створення картки працівника необхідно створити робочі графіки або вибрати із запропонованих, в яких вказати робочі, неробочі та святкові дні.
Графік можна заповнити автоматично або самостійно відкоригувати.

Розрахунок заробітної плати в програмі Dilovod.
Розрахувати заробітну плату можна по кожному працівнику окремо:

або за допомогою авто-розрахунку заповнити по всім працівникам, які працювали за певний період:

У вкладці нарахування відображаються всі нараховані суми, згідно умов, вказаних у наказі про прийом: розмір окладу, погодинної ставки, також вказані суми відряджень, відсотків за продаж та інші.
У вкладці утримання відображаються данні про розраховані податки та додаткові утримання із заробітної плати працівників, штрафи, аліменти та інші.
Табель в документі розрахунку заповнюється автоматично на підставі графіку робочого часу, якщо фактично відпрацьований час відрізняється від місячної норми, необхідно його відредагувати у стовбці днів та годин.

Перевірити нараховані суми та податки можна за допомогою звіту розрахункова відомість:

Звіт «Відомість по заробітній платі» дозволяє проаналізувати розрахунки у розрізі працівників, видів та типів розрахунку, документів, періодів, ставок податків суми нарахованої, виплаченої, утриманої та суми заборгованості по заробітній платі працівникам.

Програма Dilovod є хорошим вибором для підприємств, які хочуть автоматизувати процес нарахування заробітної плати. Програма проста у використанні та дозволяє забезпечити дотримання трудового законодавства.

Для тестування сервісу необхідно зареєструватись на сайті dilovod.ua за посиланням. Для отримання нашої допомоги при реєстрації введіть Промо-код "4325".

Якщо у Вас є питання, з нами просто ЗВ'ЯЗАТИСЯ

description Цикл статей з оглядом українського онлайн-сервісу для ведення управлінського, бухгалтерського обліку та складання звітності Dilovod

description Огляд сервісу
description Огляд складського обліку
description Огляд обліку торгівельного підприємства
description Огляд обліку виробничих витрат і випуску готової продукції (робіт, послуг)
description Заробітна плата та кадри

Наш власний досвід переходу з BAS на Діловод

Всі авторські статті >>